Selecteer een pagina

Samen groeien

Na de wijzigingen in het Raad van Bestuur, heeft WVO Zorg deze periode van verandering gebruikt om na te denken over de lange termijnkoers van de organisatie. De resultaten zijn gebundeld in het meerjarenbeleidsplan, dat richting geeft en het kader vormt voor de uitwerking van de concrete plannen in de periode 2019-2022. Het plan gaat in op de belangrijkste ontwikkelingen, uitdagingen en ambities voor WVO Zorg.

Het bijzondere van dit meerjarenbeleidsplan is het proces waarmee het tot stand is gekomen. WVO Zorg heeft namelijk medewerkers nauw betrokken bij het opstellen van het plan en samen met hen diverse zaken besproken die de organisatie aangaan.

Het meerjarenbeleidsplan is een overzichtelijke brochure waarvoor Studio Bianca de opmaak verzorgde. De inhoud, beelden en de look-and-feel vormen samen een mooi geheel, waarbij de huisstijl van WVO Zorg een leidende rol heeft. Na de verschijning van het meerjarenbeleidsplan, is een special ontwikkeld in de vorm van de WVO Courant; een krant voor medewerkers om te zorgen dat de mooie ideeën uit het meerjarenbeleidsplan niet zomaar in de la verdwijnen. De krant bestaat uit artikelen over de organisatie, het reilen en zeilen van diverse locaties, afdelingen en teams en inspirerende voorbeelden uit de praktijk.